مجله سلامت پزشکی

خواص برنج برای بدن

fotoya.ir 66950710 e1502271086377

وقتی که صحبت از خواص یک ماده غذایی میشود باید این نکته را در نظر گرفت که نحوه پخت آن ماده غذایی و میزان مصرف آن نیز مهم است .

در خصوص برنج باور کلی جامعه بر روی چاق کنندگی و مضر بودن آن است که صحیح نیست .

مزایای برنج برای سلامتی انسان در بر گیرنده توانایی آن برای فراهم آوردن انرژی فوری و سریع ، تنظیم و بهبود اجابت مزاج ، تثبیت کردن سطح قند خون و کندتر کردن فرایند پیری است .

برخی از مهم ترین فواید برنج :

منبع عالی انرژی

خوردن برنج فقط به این دلیل که فاقد چربی های مضر ، کلسترول و سدیم است فواید بسیار زیادی برای بدن دارد .

سرشار از ویتامین

برنج منبع عالی از ویتامین ها و موادمعدنی مثل نیاسین ، ویتامین D ، کلسیم ، فیبر ، آهن ، تیامین و ریبوفلاوین به شمار می رود .

تنظیم فشار خون

از آن جا که برنج مقدار کمی سدیم دارد ، برای آن ها که از مشکل فشارخون بالا رنج می برند بسیار مفید است .

پیشگیری از سرطان

برنج غلات کامل مثل برنج قهوه ای سرشار از فیبر غیر محلول است که می تواند از بدن در برابر برخی سرطان ها محافظت کند .

پیشگیری از اسهال خونی

قسمت سبوس برنج دارویی بسیار موثر برای درمان اسهال خونی به شمار می رود . چینی ها بر این باورند که برنج اشتها را به طور قابل ملاحظه ای بالا برده و بیماری های شکم و گوارش را درنان می کند .

پیشگیری از بیماری آلزایمر

گفته می شود که برنج قهوه ای حاوی سطح بالایی از مواد مغذی انتقال دهنده ی عصبی است که می تواند از بروز بیماری آلزایمر تا حد زیادی پیشگیری کند .

برنج همچنین از بروز یبوست مزمن جلوگیری می کند ، فیبر غیر محلول موجود در آن به عنوان یک اسفنج نرم عمل می کند که سریع و راحت وارد روده ها می شود .

 

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *