وقتی که صحبت از خواص یک ماده غذایی میشود باید این نکته را در نظر گرفت که نحوه پخت آن ماده غذایی و میزان مصرف آن نیز مهم است .
در خصوص برنج باور کلی جامعه بر روی چاق کنندگی و مضر بودن آن است که صحیح نیست .
مزایای برنج برای سلامتی انسان در بر گیرنده توانایی آن برای فراهم آوردن انرژی فوری و سریع ، تنظیم و بهبود اجابت مزاج ، تثبیت کردن سطح قند خون و کندتر کردن فرایند پیری است .
برخی از مهم ترین فواید برنج :
منبع عالی انرژی
خوردن برنج فقط به این دلیل که فاقد چربی های مضر ، کلسترول و سدیم است فواید بسیار زیادی برای بدن دارد .
سرشار از ویتامین
برنج منبع عالی از ویتامین ها و موادمعدنی مثل نیاسین ، ویتامین D ، کلسیم ، فیبر ، آهن ، تیامین و ریبوفلاوین به شمار می رود .
تنظیم فشار خون
از آن جا که برنج مقدار کمی سدیم دارد ، برای آن ها که از مشکل فشارخون بالا رنج می برند بسیار مفید است .
پیشگیری از سرطان
برنج غلات کامل مثل برنج قهوه ای سرشار از فیبر غیر محلول است که می تواند از بدن در برابر برخی سرطان ها محافظت کند .
پیشگیری از اسهال خونی
قسمت سبوس برنج دارویی بسیار موثر برای درمان اسهال خونی به شمار می رود . چینی ها بر این باورند که برنج اشتها را به طور قابل ملاحظه ای بالا برده و بیماری های شکم و گوارش را درنان می کند .
پیشگیری از بیماری آلزایمر
گفته می شود که برنج قهوه ای حاوی سطح بالایی از مواد مغذی انتقال دهنده ی عصبی است که می تواند از بروز بیماری آلزایمر تا حد زیادی پیشگیری کند .
برنج همچنین از بروز یبوست مزمن جلوگیری می کند ، فیبر غیر محلول موجود در آن به عنوان یک اسفنج نرم عمل می کند که سریع و راحت وارد روده ها می شود .
شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید.