بیماری پارکینسون چیست ؟
پارکینسون لرزش در وضعیت استراحت است که شیوع آن بیشتر در سنین پیری است اما در جوانان هم دیده می شود .
این بیماری بر اثر از بین رفتن سلول های ترشح کننده ماده ای به نام دوپامین رخ می دهد .
علائم پارکینسون
ارتعاش و لرزش دست و پا در حالت استراحت ، کندی حرکات ، سختی و خشک شدن دست و پا و بدن و نداشتن تعادل
برخی از موادغذایی که از ابتلا به پارکینسون جلوگیری می کند :
زعفران
مصرف مداوم زعفران به درمان بیماری پارکینسون و سایر مشکلات عصبی کمک می کند .
چای سبز
خوردن چای سبز از بیماری پارکینسون جلوگیری می کند حتی اگر دچار بیماری شده اید چای سبز بنوشید .
میوه و سبزیجات
سبزیجات و میوه ها از نابودی سلول های عصبی جلوگیری می کند . همچنین خوردن میوه و سبزیجات از یبوست جلوگیری میکند زیرا بیماران پارکینسون از یبوست رنج می برند .
میوه های قرمز
افرادی که به طور مرتب میوه های قرمز مصرف می کنند کمتر در معرض بیماری هایی مانند پارکینسون قرار می گیرند .
گردو
گردو منبع منگنز ، مس ، منیزیم ، فسفر ، روی ، آهن ، کلسیم و سلنیوم است . به همین خاطر برای افزایش قدرت ذهن ، هوش مفید و تنگی نفس مفید است .
ال دوپا (L-dopa) دارویی است که مغز آن را به دوپامین تبدیل می کند . این دارو کندی و سفتی را کاهش می دهد ، به افراد کمک میکند راحت تر حرکت کنند .
شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .