مجله سلامت پزشکی

بیماری پارکینسون چیست ؟

23912424423610237828123321112523619325143134

بیماری پارکینسون چیست ؟

پارکینسون لرزش در وضعیت استراحت است که شیوع آن بیشتر در سنین پیری است اما در جوانان هم دیده می شود .
این بیماری بر اثر از بین رفتن سلول های ترشح کننده ماده ای به نام دوپامین رخ می دهد .

علائم پارکینسون

ارتعاش و لرزش دست و پا در حالت استراحت ، کندی حرکات ، سختی و خشک شدن دست و پا و بدن و نداشتن تعادل

برخی از موادغذایی که از ابتلا به پارکینسون جلوگیری می کند :

زعفران

مصرف مداوم زعفران به درمان بیماری پارکینسون و سایر مشکلات عصبی کمک می کند .

چای سبز

خوردن چای سبز از بیماری پارکینسون جلوگیری می کند حتی اگر دچار بیماری شده اید چای سبز بنوشید .

میوه و سبزیجات

سبزیجات و میوه ها از نابودی سلول های عصبی جلوگیری می کند . همچنین خوردن میوه و سبزیجات از یبوست جلوگیری میکند زیرا بیماران پارکینسون از یبوست رنج می برند .

میوه های قرمز

افرادی که به طور مرتب میوه های قرمز مصرف می کنند کمتر در معرض بیماری هایی مانند پارکینسون قرار می گیرند .

گردو

گردو منبع منگنز ، مس ، منیزیم ، فسفر ، روی ، آهن ، کلسیم و سلنیوم است . به همین خاطر برای افزایش قدرت ذهن ، هوش مفید و تنگی نفس مفید است .

ال دوپا (L-dopa) دارویی است که مغز آن را به دوپامین تبدیل می کند . این دارو کندی و سفتی را کاهش می دهد ، به افراد کمک میکند راحت تر حرکت کنند .

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *