مجله سلامت پزشکی

خواص ژله چیست ؟

jelly

خواص ژله چیست ؟

ژله از ماده ای به نام ژلاتین تهیه می شود که حاوی پروتئین است . مصرف این ماده غذایی حاوی پروتئین و آمینو اسید ، نقش موثری در استخوان سازی و رشد دارد .

ژله ارزش غذایی بالایی ندارد و معمولا به عنوان دسر و میان وعده استفاده می شود .

ژله حاوی آمینواسید های طبیعی است که برای پوست و سایر بافت های بدن مفید است . همچنین به خاطر داشتن ویتامین B برای افرادی که از افسردگی رنج می برند مفید است .

ژله از پیدایش علائم پیری پوست جلوگیری می کند .

ژله کالری کمی دارد و برای دست یافتن به وزن ایده آل مناسب است . همچنین قند کمی دارد .

ژله به کاهش کلسترول بد یعنی LDL کمک کرده و سطح کلسترول خوب را افزایش می دهد .

کولاژن موجود در ژلاتین می تواند درد مفاصل را که با تورم همراه است کم کند . برای افراد مبتلا به پوکی استخوان این خاصیت مفید است .

وجود اسید آمینه لیزین در ژله به تقویت استخوان ها کمک می کند .

ژلاتین سرشار از گلیسین است بنابراین می تواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند .

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *