مجله سلامت پزشکی

خواص پنیر چیست ؟

feta

خواص پنیر چیست ؟

پنیر از خانواده ی لبنیات به شمار می آید . انواع مختلفی از پنیر وجود دارد که مردم از آن استفاده می کنند .
تولید پنیر به صورت صنعتی در آغاز قرن بیستم شروع شد .

خواص و فواید پنیر

پنیر منبع خوبی از پروتئین ، کلسیم و فسفر است . به همین جهت گیاه خوارانی که گوشت مصرف نمی کنند پنیر را جایگزین می کنند .
پنیر به دلیل داشتن فسفر و کلسیم زیاد برای کودکان در حال رشد و حتی بزرگسالان لازم است ‌.

مادرانی که بچه شیر می دهند ، خانم های باردار ، کسانی که از بستر بیماری بلند شده اند و دوران نقاهت را می گذرانند باید پنیر بخورند زیرا زود هضم است و اختلالی را ایجاد نمی کند .

چرا پنیر با گردو ؟

در پنیر ماده ای به نام تیرامین وجود دارد که تجمع آن در مغز باعث کندی ذهن می شود البته توسط آنزیم موجود در بدن می تواند تجزیه شود برای فعالیت بیشتر این آنزیم باید میزان مس در بدن زیاد باشد که با خوردن گردو که حاوی مس است این کار انجام می شود .

انواع پنیر

پنیر گودا : معروف ترین پنیر نیمه سفت دنیا و هلندی الاصل که بیشتر برای تهیه پیتزا ، لازانیا ، سالاد ، سوپ ، سس و گاهی هم شیرینی استفاده می شود . رسیدن آن دو تا پنج ماه طول می کشد .

پنیر پارمسان : این پنیر غنی از پروتئین بوده و به دلیل کم چرب بودن برای افراد مسن و ورزشکار مناسب است .

پنیر موزارلا : اولین بار در ایتالیا تولید شده جزو پنیر های کش دار و با طعم ملایم است . برای پخت غذاهای ایتالیایی مانند لازانیا و پیتزا استفاده می شود ‌.

پنیر خامه ای : نوعی پنیر سفید که طعم ملایمی دارد و ویژگی اش داشتن میزان چربی و رطوبت بالاست .

پنیر چدار : در پنیر چدار مقادیر کمی نمک ، خامه تازه یا ترش افزوده می شود . عمر ماندگاری کوتاه و طعمی شبیه خامه دارد .

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .

 

,

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *