مجله سلامت پزشکی

جو و خواص درمانی آن

vgfthjnmk

مطالعات اخیر نشان می دهد که مصرف جو سبوس دار می تواند سطح قند خون را تا حد زیادی تنظیم کند .
مزایای جو برای سلامتی عمدتا مربوط به هشت آمینواسید ضروری که در آن وجود دارد . این موضوع بدین معناست که جو می تواند یک پروتئین کامل در رژیم غذایی افراد باشد .

مصرف جو روده و دستگاه گوارش را سالم نگه می دارد : جو سرشار از فیبر است و می تواند بدن شما را از سموم پاکسازی کند . این ماده منبع غنی از فیبر است و می تواند به عنوان منبع سوختی برای باکتری های خوب موجود در روده عمل کند .

از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند : جو می تواند به خانم ها در پیشگیری از توسعه سنگ کیسه صفرا کمک فراوانی بکند .

از پوکی استخوان جلوگیری می کند :
این ماده می تواند به عنوان یک درمان طبیعی محسوب شود . آب جو نیز ۱۱ برابر بیشتر از شیر کلسیم دارد .

سطح کلسترول خون را کنترل می کند : فیبر نامحلولی که در فیبر وجود دارد می تواند به کنترل سطح کلسترول خون کمک کند . جو حاوی فیبرهای محلول و نامحلول است و به خاطر خواص کم کلسترول و کم چربی اش توصیه می شود .

دیابت را کنترل می کند :
جو می تواند دیابت نوع ۲ را کنترل کند بنابراین غذاهایی که حاوی فیبر بالایی هستند باید در رژیم غذایی افراد دیابتی قرار گیرند .

خواص دارویی :

غذایی بسیار مقوی است .
خاصیت نرم کننده دارد .
برای نقرس مفید است .
جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و کم خونی و سوء هاضمه است .
ماء الشعیر برای درمان سل ، زخم های ریوی و سردرد مفید است .
جو را با شکر مخلوط کرده غذای خوبی برای اطفال است .
بیسکوییت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می برد .
سرد مزاجان باید جو را با شکر بخورند .

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *