خواص چغندر یا لبو

خواص چغندر یا لبو
رنگ ارغوانی چغندر به دلیل وجود ترکیبی به نام بتاسیانین است که خاصیت ضد سرطانی داشته و از بروز سرطان ها به خصوص سرطان کولون جلوگیری می کند .
چغندر قرمز به علت داشتن مواد مغذی آهن و اسیدفولیک از بروز کم خونی جلوگیری می کند .
خواص دارویی و غذایی چغندر
مصرف چغندر بیماری جذام را از بین می برد .
شیره چغندر یکی از بهترین شیره های سبزی است که به ساختن گلبول قرمز خون کمک می کند ، خون را تصفیه می کند و جریان خون را بهبود می بخشد .
لبو به دلیل داشتن فیبر ، خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین به علت داشتن اسیدفولیک بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی و زنان باردار قرار گیرد .
مصرف چغندر برای درد مفاصل و نقرس مفید است چون مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد .
آب لبو هم زمان با عصاره هویج به درمان سرطان خون کمک می کند .
مصرف مرتب لبو گوارش و کیفیت خون را بهبود می بخشد . همچنین فیبر موجود در لبو برای تحرک روده و بهبود سلامت دستگاه گوارش مفید است .
لبو توانایی جلوگیری از مشکلات تنفسی را دارد . همچنین غنی از ویتامین C است که به جلوگیری از آسم کمک می کند .
لبو می تواند از سکته ی مغزی جلوگیری کند . رگ های خونی را شل می کند و فشار خون را پایین می آورد و خطر رخ دادن سکته مغزی را کاهش می دهد .
لبو سرشار از فیبر است به همین دلیل باعث کاهش وزن می شود .
لبو حاوی مقدار زیادی بور است که این ماده معدنی مستقیما با تولید هورمون های جنسی در ارتباط است .
شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .