مجله سلامت پزشکی

خواص چغندر یا لبو

beetroot12

خواص چغندر یا لبو

رنگ ارغوانی چغندر به دلیل وجود ترکیبی به نام بتاسیانین است که خاصیت ضد سرطانی داشته و از بروز سرطان ها به خصوص سرطان کولون جلوگیری می کند .

چغندر قرمز به علت داشتن مواد مغذی آهن و اسیدفولیک از بروز کم خونی جلوگیری می کند .

خواص دارویی و غذایی چغندر

مصرف چغندر بیماری جذام را از بین می برد .

شیره چغندر یکی از بهترین شیره های سبزی است که به ساختن گلبول قرمز خون کمک می کند ، خون را تصفیه می کند و جریان خون را بهبود می بخشد .

لبو به دلیل داشتن فیبر ، خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین به علت داشتن اسیدفولیک بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی و زنان باردار قرار گیرد .

مصرف چغندر برای درد مفاصل و نقرس مفید است چون مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد .

آب لبو هم زمان با عصاره هویج به درمان سرطان خون کمک می کند .

مصرف مرتب لبو گوارش و کیفیت خون را بهبود می بخشد . همچنین فیبر موجود در لبو برای تحرک روده و بهبود سلامت دستگاه گوارش مفید است .

لبو توانایی جلوگیری از مشکلات تنفسی را دارد . همچنین غنی از ویتامین C است که به جلوگیری از آسم کمک می کند .

لبو می تواند از سکته ی مغزی جلوگیری کند . رگ های خونی را شل می کند و فشار خون را پایین می آورد و خطر رخ دادن سکته مغزی را کاهش می دهد .

لبو سرشار از فیبر است به همین دلیل باعث کاهش وزن می شود .

لبو حاوی مقدار زیادی بور است که این ماده معدنی مستقیما با تولید هورمون های جنسی در ارتباط است .

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .

 

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *