مجله سلامت پزشکی

خواص پونه

poneh attarak photo1

خواص پونه

یکی از گیاهان دارویی با طعم فوق العاده عالی می باشد . پونه از خانواده نعناع بوده و از آن در پخت و پز برای طعم دار کردن نوشیدنی های مختلف استفاده می شود . این گیاه دارویی حاوی مقادیر زیادی از ویتامین های A وC وA و کلسیم است .

پونه جز گیاهان قاعده آور است و باعث منقبض شدن رحم شده و به جریان قاعدگی کمک می کند .
پونه باعث حذف و خروج گاز انباشته شده در روده می شود به همین علت برای نفخ از آن استفاده می شود .
این گیاه برای ناراحتی معده مفید بوده و مشکلات هضم غذا را برطرف می کند .

از دیگر خواص پونه رفع ترشحات انباشته شده در ریه است و از آن در درمان برونشیت ، سرماخوردگی ، سرفه و عفونت سینه استفاده می شود .

یکی از مهمترین خواص پونه تاثیر بی حس کنندگی اعصاب می باشد از اینرو برای درد ماهیچه و بیماری هایی مانند رماتیسم و آرترز مفید است .

پونه برای تمیز کردن زخم ها و رفع عفونت های زنانه بسیار مفید است .

جویدن نعنا و پونه برای برطرف کردن سکسکه مفید است و ضد تشنج و آرام کننده اعصاب است .

پونه به علت داشتن کلسیم به خانم های یائسه و افرادی که دچار پوکی استخوان هستند توصیه می شود . می توان پونه را با دوغ و ماست میل کرد .

روغن پونه برای از بین بردن چین و چروک و سیاهی پوست مفید است .

زنان باردار پونه نخورند

مصرف زیاد پونه برای زنان باردار مضر است زیرا می تواند ماهیچه های رحم را منقبض کرده و سبب سقط جنین شود .

 

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *