مجله سلامت پزشکی

با خواص بادام زمینی آشنا شویم

با خواص بادام زمینی آشنا شویم

بادام زمینی از آن دسته مغز هایی محسوب می شود که لاغر ها می توانند به عنوان یک ماده غذایی چاق کننده و افراد سرد مزاج به عنوان محرک میل جنسی از آن استفاده کنند .
بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند .

بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید است و کلسترول خوب خون را بالا می برد .

کسانی که احساس خستگی و بی حوصلگی دارند صبح و بعدازظهر ۳۰ عدد بادام زمینی با کمی عسل و اگر آب هویج بود با کمی از آن میل کنند .

کودکانی که راشیتیسم دارند روزانه ۱۰ تا ۱۲ دانه بادام زمینی بخورند .

به علت وجود روی و ید در بادام زمینی افرادی که گواتر دارند بادام را در رژیم غذایی خود بگنجانند .

بادام زمینی برطرف کننده زخم مثانه و سوزش مجاری ادرار است .

کسانی که کف دستشان پوسته پوسته می شود علاوه بر خوردن آن ، آن را به کف دست بمالند .

بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان می باشد که سلول را از خرابی نابودی حفظ می کند و سیستم ایمنی را تقویت می کند .

بادام زمینی به خاطر داشتن فولات از کم خونی ، رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می کند .

بادام زمینی دارای مقدار زیادی پروتئین می باشد که به ورزشکاران توصیه می شود .

بادام زمینی از نظر وجود پروتئین ، زیر گروه حبوباتی مثل نخود ، عدس و لوبیا می باشد .

فایده کره بادام زمینی این است که از چربی سالم به وجود آمده است و حاوی مواد مغذی است که به کاهش کلسترول مضر و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند .

افرادی که به بادام حساسیت دارند انواعی از علائم را ممکن است تجربه کنند ، ممکن است به تنگی نفس و حتی مرگ دچار شوند این افراد به هیچ عنوان نباید بادام زمینی مصرف کنند .

 

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *