با خواص بادام زمینی آشنا شویم
بادام زمینی از آن دسته مغز هایی محسوب می شود که لاغر ها می توانند به عنوان یک ماده غذایی چاق کننده و افراد سرد مزاج به عنوان محرک میل جنسی از آن استفاده کنند .
بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند .
بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید است و کلسترول خوب خون را بالا می برد .
کسانی که احساس خستگی و بی حوصلگی دارند صبح و بعدازظهر ۳۰ عدد بادام زمینی با کمی عسل و اگر آب هویج بود با کمی از آن میل کنند .
کودکانی که راشیتیسم دارند روزانه ۱۰ تا ۱۲ دانه بادام زمینی بخورند .
به علت وجود روی و ید در بادام زمینی افرادی که گواتر دارند بادام را در رژیم غذایی خود بگنجانند .
بادام زمینی برطرف کننده زخم مثانه و سوزش مجاری ادرار است .
کسانی که کف دستشان پوسته پوسته می شود علاوه بر خوردن آن ، آن را به کف دست بمالند .
بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان می باشد که سلول را از خرابی نابودی حفظ می کند و سیستم ایمنی را تقویت می کند .
بادام زمینی به خاطر داشتن فولات از کم خونی ، رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می کند .
بادام زمینی دارای مقدار زیادی پروتئین می باشد که به ورزشکاران توصیه می شود .
بادام زمینی از نظر وجود پروتئین ، زیر گروه حبوباتی مثل نخود ، عدس و لوبیا می باشد .
فایده کره بادام زمینی این است که از چربی سالم به وجود آمده است و حاوی مواد مغذی است که به کاهش کلسترول مضر و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند .
افرادی که به بادام حساسیت دارند انواعی از علائم را ممکن است تجربه کنند ، ممکن است به تنگی نفس و حتی مرگ دچار شوند این افراد به هیچ عنوان نباید بادام زمینی مصرف کنند .