مجله سلامت پزشکی

فواید میوه به چیست ؟

1374056970

فواید میوه به چیست ؟

” به ” میوه ای خوش طعم و عطر از خانواده سیب است .
میوه” به ” دارای گوشت خشک و کرکی است که طعمی ترش و تقریبا گس دارد .

” به “را به رنگ زرد تهیه کنید زیرا نوع سبز آن نرسیده است .

” به ” سرشار از ویتامین های A و B و C و همچنین قند و پپتین است .

برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله عفونت های روده ای و ورم حاد روده ، اسهال ، سوزش مجاری ادرار ، تنگی نفس ، سردرد های مزمن مفید است .

دانه “به ” برای التهاب دستگاه گوارش و مخاط ، سرفه های خشک ، سینه درد ، تب و گرفتگی صدا مفید است اما از جویدن و بلعیدن آن بپرهیزید زیرا حاوی ماده سمی است که برای بدن مضر می باشد .

آب به :

جلوی خونریزی را می گیرد .
جلوی تهوع و استفراغ را می گیرد .
سردرد را برطرف می کند .
تشنگی را برطرف می کند .

مصرف میوه به ، باعث از بین بردن جوش ، لک می شود . همچنین به دلیل آنتی اکسیدان ها و ویتامین های موجود باعث سلامت و جوان سازی پوست می شود .

در دوران بارداری باعث کاهش میزان تهوع ، تقویت رحم و پیشگیری از سقط جنین می شود .

روغن به ، برای جلوگیری از عرق کردن ، سرگیجه ، وزوز گوش و تقویت معده و کبد و قلب بسیار مفید است ‌.

از دیگر خواص ” به ” :

اثرات مثبت بر فکر و ذهن
خوشحال بودن
از بین برنده افسردگی
تقویت کننده قلب ، کبد و معده
تحریک کننده اشتها
نرم کننده سینه

 

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *