مجله سلامت پزشکی

خواص دانه کنجد

hee687 2

خواص دانه کنجد

دانه کنجد اگرچه به نظر ریز و کوچک می رسد اما مزایای زیادی برای سلامتی شما دارد .

دانه کنجد سرشار از پروتئین است . پروتئین ۲۰ درصد از دانه کنجد را تشکیل می دهند .

روغن کنجد به پیشگیری از دیابت کمک می کند و قادر است گلوکز پلاسما را در دیابت بسیارحساس بهبود ببخشد .

دانه کنجد باعث کاهش فشار خون می شود .

سطح کلسترول خون را پایین تر می آورد :
دانه کنجد به سطح کلسترول خون کمک میکند زیرا در برگیرنده فیتوسترول هایی است که تولید کلسترول را مسدود می سازد .

برای هضم و گوارش بسیار خوب است :
محتوای بالای فیبر در دانه کنجد می تواند به هضم و گوارش مواد غذایی کمک کند .

می توان از ان برای داشتن پوستی سالم تر استفاده کرد .

باعث افزایش سلامت قلب می شود .

از سرطان پیشگیری می کند .

به کاهش اضطراب کمک می کند .

کم خونی را کمتر می کند .

دانه های کنجد جزو خوراکی هایی هستند که حاوی بیشترین میزان لیگان ها می باشند . لیگان های موجود در کنجد به خصوص کنجد اسیاب نشده جذب بدن می شوند .

خواص کنجد برای استخوان ها :
به مردان سالمند توصیه می شود غذاهای غنی از روی را به طور مرتب در برنامه های غذایی خود بگنجانند . خوشبختانه کنجد بو داده یک منبع فوق العاده از این ماده معدنی محسوب می شود .

خواص کنجد برای افزایش توان جنسی در مردان :
مصرف منظم کنجد باعث می شود تا روی و مواد معدنی لازم برای عملکرد طبیعی دستگاه تولید مثل در مردان تامین گردد .

کنجد و تسکین دندان درد :

کنجد حاوی ترکیباتی است که درد را بهبود می بخشد . خواص کنجد شبیه آسپرین است ومانند مسکن عمل می کند .

خواص کنجد :
کنجد سرشار از ویتامین B است .

ویتامین B1 : این ویتامین که تیامین نیز نامیده میشود در کنجد به میزان فراوان وجود دارد . اگر احساس بی حالی می کنید و کم انرژی هستید کنجد میل کنید .

ویتامینB2 : این ویتامین را ریبوفلاوین نیز می نامند . در تولید انرژی برای همه سلول ها نقش دارد علاوه بر این به رشد و احیای بافت ها ، تولید هورمون ها و ساخت گلبول قرمز کمک می کند .

ویتامین B3 : این ویتامین یا نیاسین در کنجد وجود دارد . در بیشتر سوخت و ساز ها به خصوص در تولید انرژی از گلوسیدها ، چربی ها و پروتئین های مصرفی نقش فعالی دارد .

تامین آهن با کنجد :

کنجد سبوس دار سرشار از آهن است . هریک از سلول های بدن ما حاوی اهن می باشد .

دانه سبوس دار کنجد یک منبع فوق العاده مس می باشد . مس در بدن آنزیم های زیادی تولید می کند که برای ساخت هموگلوبین ها و کلاژن لازم است .

 

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *