مجله سلامت پزشکی

خواص اسفناج

591176184c599 591176184c5d1

خواص اسفناج

خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن ، سلامت و زیبایی ، لاغری و درمان بیماری های مختلف مفید است .

اسفناج این سبزی پر خاصیت با برگ های تیره ویتامین ها و مواد معدنی بسیار غنی دارد .

اسفناج خنک کننده است و برای پایین آوردن تب مفید است .

ورم روده کوچک را برطرف می کند .

ملین است و یبوست را برطرف می کند .

اسفناج سرشار از آهن است و در مقایسه با گوشت قرمز از آهن قابل توجهی برخوردار است .

خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می کند هم چنین افرادی که الکل و سیگاری مصرف می کنند .

اسفناج کلسترول خون را پایین می آورد و روده بزرگ را تمیز می کند .

اسفناج برای زنان در دوران قاعدگی که در معرض فقر آهن هستند بسیار مهم است و تعداد گلبول های قرمز را افزایش می دهد .

خواص اسفناج خام و پخته

اسفناج را بهتر است به صورت پخته مصرف کنید از بخار پز کردن استفاده کنید . حرارت باعث می شود پروتئین موجود در اسفناج آسان تر تجزیه شود .

آب اسفناج بینایی را تقویت می کند و سرشار از ویتامین A است . برای کاهش شب کوری مفید است . از آب مروارید جلوگیری می کند .

ویتامین K موجود در اسفناج پوششی را در اطراف عصب های بدن ایجاد می کند که این پوشش از سیستم عصبی حفاظت می کند .

 

 

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *