خواص اسفناج
خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن ، سلامت و زیبایی ، لاغری و درمان بیماری های مختلف مفید است .
اسفناج این سبزی پر خاصیت با برگ های تیره ویتامین ها و مواد معدنی بسیار غنی دارد .
اسفناج خنک کننده است و برای پایین آوردن تب مفید است .
ورم روده کوچک را برطرف می کند .
ملین است و یبوست را برطرف می کند .
اسفناج سرشار از آهن است و در مقایسه با گوشت قرمز از آهن قابل توجهی برخوردار است .
خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می کند هم چنین افرادی که الکل و سیگاری مصرف می کنند .
اسفناج کلسترول خون را پایین می آورد و روده بزرگ را تمیز می کند .
اسفناج برای زنان در دوران قاعدگی که در معرض فقر آهن هستند بسیار مهم است و تعداد گلبول های قرمز را افزایش می دهد .
خواص اسفناج خام و پخته
اسفناج را بهتر است به صورت پخته مصرف کنید از بخار پز کردن استفاده کنید . حرارت باعث می شود پروتئین موجود در اسفناج آسان تر تجزیه شود .
آب اسفناج بینایی را تقویت می کند و سرشار از ویتامین A است . برای کاهش شب کوری مفید است . از آب مروارید جلوگیری می کند .
ویتامین K موجود در اسفناج پوششی را در اطراف عصب های بدن ایجاد می کند که این پوشش از سیستم عصبی حفاظت می کند .