مجله سلامت پزشکی

با خواص عدس آشنا شوید :

JamNewsImage09284466

با خواص عدس آشنا شوید :

 

 عدس سرشار از مواد معدنی ، ویتامین ها ، آنتی اکسیدان ها و فیبر است . خوردن هر روزه ی آن باعث تقویت قوای جسمی می شود .

خواص درمانی انواع عدس :

پوست عدس گرم و خود عدس قابض است یعنی پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد .

عدس یک غذای کامل است و انرژی زاست .

عدس حاوی اسید آمینه های مختلف ، ویتامین های گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنی همچون آهن ، کلسیم و فسفر است .

عدس منبع خوبی از فیبرهاست که کاهش دهنده کلسترول اند . همچنین به تنظیم قند خون هم کمک می کند .

عدس به علت داشتن آهن ، برای رفع کم خونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است .

برای رفع زخم های دهانی و گلو آب عدس پخته را غرغره کنید .

فیبر جذب نشده عدس باعث افزایش مدفوع و جلوگیری از یبوست می شود .

مصرف عدس برای خانم های باردار و در سنین بارداری هستند و در معرض کمبود آهن هستند ایده بسیار مناسبی است .

عدس منبع پروتئین است که کلسترول مضر مانند گوشت قرمز را ندارد .

آرد عدس بو داده تشنگی را بر طرف می کند ، معده را نیرو می بخشد و حرارت را خاموش می کند .

مضررات عدس

عدس نفاخ ، دیر هضم و کاهش دهنده میل جنسی است .
زیاده روی در خوردن عدس سبب غلیظ شدن خون و کند شدن آن در رگ ها می شود .

عدس پخته در ظرفی کاملا بسته در فریزر به مدت ۳ روز تازه باقی می ماند .

 

شما می توانید از بقیه بخش های مجله سلامت پزشکی و یا فروشگاه سلامت پزشکی دیدن فرمایید .

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *